krusenhof.blogg.se

Snart kliver vi över tröskeln till vårt drömhus. Följ med på resan!

Soffor

Kategori:

Idag var vi och beställde soffor på EM. Vi passade på när de hade 10% på allt! De var så trevliga och fixade så att vi inte behöver hämta sofforna förrän det är dags i vår - de lagrar dem kostnadsfritt åt oss tills vi vill få dem hemkörda!

Vad blev det då?

Till vardagsrummet beställde vi äntligen en HOWARD, svängd 3,5 sits och två fåtöljer. Allt i vitt!

 

Till allrummet på övervåningen blev det divanbäddsoffan DREAM i ljusgrått. Eftersom det kommer vara i den soffan vi ser på TV och så så kände vi att det behövdes en rejäl soffa med slitstarkt tyg och att det var en smart bäddsoffa var ett stort plus!

 

 
 
 

 

Inne

Kategori:

Idag fick vi komma in i huset och se vad som hittills hade gjorts och det var en hel del faktiskt! Väggar till alla rum var uppsatta så när vi gick runt i huset kunde vi tydligt se hur alla rum kommer att se ut storleksmässigt. Vi tog även byggstegen upp till övervåningen där alla rum fanns på plats - vårt, klädkammare, barnrum, badrum, allrum...

Allt känns perfekt och herre vad vi längtar till våren...

Badrummet på övervåningen.

En del av allrummet på övervåningen.

Bild tagen från vardagsrummet mot hall till vänster och kök till höger. Bakom väggen rakt fram finns badrummet på nedervåningen.

 

Bra!

Kategori:

Vilken tur att NT påminner oss om att huset är på väg! ;)

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Åh, vilken härlig dag. Det har gått i ett. Från det att vi åkte till tomten i morse och fram till nu finns där inte bara en tomt med en platta. Nu står ett hus där, VÅRT HUS! Vi har sett allt ta form och det är så otroligt. Vi har till och med varit inne i VÅRT HUS. Killarna som bygger är så duktiga och samspelta och de har ett sådant tempo och man ser att de byggt ihop många gånger förut. De kommer att fortsätta bygga på huset och fixa verandan på framsidan, men de håller på med fler hus så ibland kommer det att stå stilla på bygget. Nästa år kommer även fler att bli inblandade då det kommer målare, rörmokare, elektriker etc. Framåt våren måste vi ta tag i målningen av huset utvändigt. Färgen får vi genom Eksjöhus, men arbetet står vi för själva. Då ska huset bli VITT! ;)

 

Hur ska vi klara av att åka förbi huset var och varannan dag i fem månader? Vi vill ju flytta in NU! Det kommer att bli en lååång väntan. Men den är värt det!

 

Vilket härligt avslut på 2012 och att inte tala om vilket toppenår 2013 kommer att bli!

 

Tack för idag!

 

Andra

Kategori:

Så är vi borta i ett par timmar och möts av detta när vi kommer tillbaka. Våning två, takstolar och påbörjat tak är på plats! OVERKLIGT och så förbaskat jäkla underbart!

 

 

 

 

 

Invändigt

Kategori:

Ser ni rummen? ;)

Rakt fram från ytterdörren finns altandörrarna

Vardagsrummet skymtas här

Här in har vi köket

Och så tvättstugan och groventré 

Inte det lättaste att se... ;) Men de bärande väggarna sitter uppe och man kan skönja de olika rummen INNE i vårt hus! Nu inväntar vi långtradare nr.2 och övervåningen!

På återseende!

Första

Kategori:

Efter mindre än två timmar, i bitande kyla, är första våningen klar!

Vi hann iväg till City gross för att inhandlad smörgåstårta och diverse godsaker till de bästa byggarna och detta var vad som mötte oss när vi kom tillbaka!

 

 

 

 

Nu!!!

Kategori:

Nu är det ÄNTLIGEN igång! Fler bilder kommer under dagen...

 

Kärlek

Kategori:

Vacker plats! Vacker utsikt! Vacker vinter! Och imorgon kommer den dag som vi har väntat på så länge. LYCKA!

Snart...

Kategori: Allmänt

 
En sista titt innan huset kommer på tisdag klockan 7:00... Då är hela familjen på plats!
 
LÄNGTAR!!!