krusenhof.blogg.se

Snart kliver vi över tröskeln till vårt drömhus. Följ med på resan!

Söndagsmys!

Kategori:

Det finns ingen plats där vi hellre vill vara än vid huset, så i söndags packade vi med oss fika och åkte dit... Vi streckade ut var vi vill att altanen ska gå och så satte vi oss på en lastpall och bara hade det härligt i solen. Ibland skojade vi och sa "...jag ska bara gå in och sätta på tvättmaskinen..." eller "...tar du in fikat?" :) Ja, lite knäppa är vi! Men SNART är det på riktigt!

 

 

Sneak peek...

Kategori:

... på ett nästan färdigt kök!

 

 

Nu ska lull-lullet på plats!

Kategori:

Nu börjar det närma sig vår och, i och med det, inflytt (även om vädret utanför inte riktigt hänger med...). Men trots snön utanför så är det inte många veckor kvar innan vi flyttar in och först nu börjar vi faktiskt förstå vad som är på gång! Inte helt, men nästan!

Igår var vi i huset och skruvade ihop garderoberna i sovrummet och då fanns både trappa, klinker och innerdörrar på plats! Det är alltså nu det bästa kommer, när lull-lullet ska ska på plats! :)

Det börjar arta sig i hallen!

 

Jag får skylla på taskig kamera och skymning för klinkergolvet är mycket ljusare i verkligheten...

 

 Alla innerdörrar på plats!

 

 

Härlig dag vid huset

Kategori:

 

 

Namnsdag

Kategori: Allmänt

Namnsdagar ska firas! Ibland är det bra att ha tre namn och världens bästa familj.
I mitt paket låg det fina handdukar och gästhanddukar i färgen navy från Lexington! :)
 
 
TACK!
 
 

Pysseldag

Kategori:

Söndagen har helt gått i pysslets tecken. Med hjälp från en väldigt duktig och pysslig vän blev det ett jättefint, fyra meter långt flaggspel till S rum. De fina tygerna har jag köpt på Panduro. När symaskinen gick varm fixade jag bokstaven som blev inklädd i överblivna tygbitar. Supermysigt att förena nytta med nöje - pyssel, fika, prat och skidåkning på TV!

 

Tack bästa A-C för idag!

 

 

IKEA

Kategori: Allmänt

Idag gjorde vi som resten av Östergötland, spenderade X antal timmar på IKEA i Linköping. Fel dag, fel tid... Men vi fick tag på allt det vi behövde. Garderober och garderobsinredning stod på listan. Vi passade även på att köpa matbord, sängbord till oss, skrivbord till S och småkrafs till toaletterna. Skönt att kunna bocka av lite till från listan!