krusenhof.blogg.se

Snart kliver vi över tröskeln till vårt drömhus. Följ med på resan!

Lite sedan sist

Kategori: Allmänt

Ja, nu händer det faktiskt lite hela tiden. Papper som skickas till oss för signering, sedan tillbaka igen. Både det ena och det andra. Banken, Eksjöhus, försäkringar, Eksjöhus, bygglov, banken... Men nu ska allt vara klart. Nästan i alla fall! För en tid framöver. I förmiddags var det möte på kommunen och ritningar m.m. gicks igenom. Det är en oerhörd tur att man inte går på ett sådant möte själv. Man förstår ju inte en tredjedel av allt som sägs... J hade med sig en från byggfirman och så vår kvalitetsansvarige. De redde ut allt! J behövde bara sitta och säga Ja och le! 

Idag blev det även lite inköp till huset! Kan.Inte.Låta.Bli! Gick förbi Hemtex och de hade varor på rea och inte bara det, det var 30% på rea-priset! Det gillas! Hittade superfina handdukar så det fick bli 6 st av den mindre sorten för att kunna variera och kanske ha både uppe och nere och så hade de 2 badlakan kvar så jag tog dem också. De var otroligt mjuka och härliga i ett våffligt tyg! Och vita... ;) 

Svårt att se hur fina de faktiskt är. 
 
Blev även en fin glasflaska som kan få pryda stringhyllan i köket samt en härlig ullpläd i blått och vitt från Gripsholm som kommer bli så fin i vita soffan i vardagsrummet.
 
                                 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: