krusenhof.blogg.se

Snart kliver vi över tröskeln till vårt drömhus. Följ med på resan!

Något att smälta...

Kategori: Allmänt

Idag hade vi slutmöte med byggfirman så nu är avtalet påskrivet och klart. Vi är nöjda och det känns väldigt bra allting. När vi hade skrivit på så sa vår kontaktperson "Nu har ni köpt ett hus!". Det liksom pirrade till i våra magar. Det kändes på riktigt för första gången, men i bilen, när allt lagt sig lite, så sa vi båda två att Nä, inte förrän huset sätts upp på vår tomt kommer det kännas verkligt... Konstigt det där! Varje steg vi kommer närmare målet så är det trots allt svårt att fatta att det är sant... Men snart... Nu står det i vårt avtal att slutbesiktningen är beräknad till fredag v.20, vilket är den 17:e maj!!! Då kommer vi alltså, förhoppningsvis, att få nycklarna! Och det är det vi kommer att gå på eftersom all fördröjning kommer att innebära vite för byggfirman. Jisses vad vi längtar!!!
 
 
Men nu till rubriken... Ja, mitt i all lycka så ser vi i avtalsbeskrivningen vår nya adress... Vi som hade försökt oss på den ena snygga adressen efter den andra... Fantiserat och drömt om alla möjliga tjusiga kombinationer. Tji fick vi! Vår gata kommer att heta Nöbble Byväg... NÖBBLE BYVÄG?!? Är det ett skämt, eller? Ja, det fick bli dagens skratt! Kommer att ta lång tid att förlika sig med det namnet... Förhoppningsvis är det så udda att ingen kommer att komma ihåg det... ;)

Kommentarer

  • Anna säger:

    Ha ha , udda namn!! Vilket nr fick ni då?? Lycka till !! Kram Anna

    Svar: Inget nummer än... Men det kvittar! Nöbble Byväg 1 eller Nöbble Byväg 6 - ja, du ser... det ena var ju inte bättre än det andra... ;) Ha ha
    krusenhof.blogg.se

    2012-10-16 | 14:18:11

Kommentera inlägget här: