krusenhof.blogg.se

Snart kliver vi över tröskeln till vårt drömhus. Följ med på resan!

Tomt

Kategori: Allmänt

Idag åkte vi förbi tomten. Absolut inget konstigt med det. Men idag valde vi att stanna och gå ur bilen för att kolla runt lite på VÅR TOMT. Det var så fint i höstvädret, alla fina färger och solen som sken. Nu fanns där tydliga markeringar för tomtgränser och vårt hus och garage var utstakat. Häftigt! Vi tyckte först tomten såg väldigt liten ut, men när vi sedan såg tomtpinnar inne i dungen så blev tomten istället väldigt stor. Det kommer dock krävas mycket upprensning för att plocka fram VÅR TOMT.
 
När vi var där och vandrade runt på våra ägor kom en av våra blivande grannar fram och hälsade. Hon pratade på och var nyfiken. Det var kul! Hon talade om att det finns mängder av vildhallon i hörnet av vår tomt och mycket körsbär i dungen. Charmigt! Men vi får väl se hur mycket vi kommer att behålla när vi rensar...
 
Imorgon tänkte jag försöka ta lite bilder av tomten, som den ser ut nu. Grävmaskinen har anlänt så nu dröjer det inte länge förrän marken ska börja förberedas innan plattan ska på plats och då gäller det att passa på att dokumentera. Man vill ju få med varje litet steg!
 
Titta in imorgon igen för lite bilder!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: