krusenhof.blogg.se

Snart kliver vi över tröskeln till vårt drömhus. Följ med på resan!

Fina hus!

Kategori:

Idag när vi kom till huset så fanns där början på en fin veranda och byggarna sa att de redan imorgon ska lägga trallen och sätta upp staketet där. Ett riktig lyft! Blir så fint!

Varför vi var förbi huset idag var för vi hade en tid inbokad med elektrikern. Det var dags att gå igenom var vi vill ha lampor/spots/uttag/strömbrytare/TV-datauttag etc. Inte det lättaste, men vi har suttit med ritningarna mååånga timmar för att tänka till om precis allt och jag tror det blir bra. Vi fick mycket hjälp av elektrikern också som kom med många bra tips och idéer. Blev dyrare än vad vi hade räknat med, men med dagens ledbelysning sparar vi in på det i längden. Ett val vi lade till idag var att även ha golvvärme i badrummet på övervåningen. Tror vi hade ångrat oss annars faktiskt... Hela undervåningen har golvvärme, men vi valde att inte ha det på övervåningen - en kostnadsfråga - men nu har vi det i badrummet i alla fall!

 

 

Kommentarer

  • Annica säger:

    Åh herregud att ni pallar med alla val. Jag är imponerad. Har ingen aning om vart jag skulle sätta alla kontakter... hahaha! Men du kan ju det där:) Vad fint det blir! Älskar verandor! KRAM

    2013-01-09 | 20:16:07

Kommentera inlägget här: