krusenhof.blogg.se

Snart kliver vi över tröskeln till vårt drömhus. Följ med på resan!

Val Kakel och klinker

Kategori: Allmänt

Vår tanke är, som tidigare nämnt, att kakel och klinker ska vara samma genom huset. Detta är det enda vi inte behövt att välja ännu dock. Kakel, klinker och väggar bestäms inte förrän längre fram. Men vi har ju ändå en bild av vad vi vill ha och det är att båda badrummen och eventuellt kök ska ha vitt kakel, stora, matta plattor med vit fog. Ung. som på bilden nedan eller ännu större plattor.
 
 
Klinker i entré, båda badrummen och tvättstuga ska vara ljusgrått, stora plattor med ljusgrå fog. Jag hoppas det går att fixa, men antar att det kommer att stöta på problem eftersom det oftast inte går att sätta stora plattor vid avlopp pga fall... Vill VERKLIGEN inte blanda stora och små! Har sett att det kommit en ny slags brunn anpassad för stora plattor, men det kostar därefter.... Hoppas på bra hjälp när det vankas möte på Beijer framöver!
 

Kommentarer

  • Annica säger:

    Men i huset vi spanar på just nu är det små klinkers vid duschen och stora i övrigt! Jag tycker det var helt okej. Men jag har ju inte riktigt ögat för sånt där :-) det var iaf grått och vitt och DET kan jag se är schyst! Hoppas ert val går igenom framöver.

    2012-09-26 | 08:29:56

Kommentera inlägget här: